Senior
Seniorafdelingen tilbyder tennis på flere niveauer til seniorer i alle aldersgrupper.

Muligheder for senior-spilleren i Holstebro Tennis Klub:
- Deltage i træning (begyndere, let øvede og øvede).
- Fleksible spilletider: Der kan bookes ledige banetider alle ugens dage fra morgen til aften.
- Deltage i drop-in-tennis, hyggeturneringer og -stævner mv.
- Deltage i individuelle stævner og turneringer og holdturneringer under Dansk Tennis Forbund (DTF), Jyllands Tennis Union (JTU) og DGI.

Har du ikke spillet tennis før, eller vil du gerne i gang med tennis igen, henviser vi til vores Voksenintroduktion (velkomstpakke med træning og tennisketsjer), som du kan læse mere om her på hjemmesiden ifm. opstart (sommer- og vintersæson).

Spørgsmål vedr. Seniorafdelingen rettes til  Per Ole Schnetler på formand@holstebro-tennisklub.dk

Turneringer og stævner
Seniorer tilbydes mulighed for at deltage i individuelle turneringer og stævner og holdturneringer under både Dansk Tennis Forbund (DTF), Jyllands Tennis Union (JTU) og DGI.

Spørgsmål vedr. turneringer og stævner rettes til Per Ole Schnetler.