Juniorintroduktion - kom godt i gang med tennis

Nu kan du lære, at spille tennis i Holstebro Tennis Klub i starten af  2020, hvor vi tilbyder juniorintroduktion med start

tirsdag den 12 maj 2020 kl. 17-19:00 til alle tennisinteresserede i alderen 11-17 år,

Junior alder fra 6-11  træner onsdage kl.17-18.30. med start den 13 maj  2020

For kun 200 kr. får du en velkomstpakke

NÆSTE HOLD STARTER 6 maj kl.17
  • 8 timers træning fordelt på 8x1 times træning i maj og juni med klubbens egne trænere.
  • Kendskab til tennisspillets regler.
  • Ny tennisketsjer, som du eller dit barn kan beholde, hvis du melder din ind i Holstebro Tennis klub (til reduceret pris) efter deltagelse på Juniorintroduktion.

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved, at sende en e-mail til medlemsregistrator Thomas Harregaard på thomas@harregaard.com

Ved tilmelding oplyses følgende:
  • Barnets højde i cm.
  • Barnets for- og efternavn.
  • Barnets fødselsdato i formatet xx-xx-xxxx.
  • Telefonnummer.
Tilmelding kan ske via betaling på hjemmesiden eller mobilePay   69570

Vælger du, at melde dig ind i Holstebro Tennis Klub efter deltagelse i juniorintroduktion, foregår dette til reduceret pris, og du får spritny ketcher. Prisen er 300 kr. for de medlemskab inkl. juniortræning tirsdag kl. 17-18:00 resten af sæsonen.

I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til, at kontakte Thomas på ovenstående e-mail.