Spørgsmål vedr. tennis - Ring til os på 2874 7011

Forrige
Næste

Seniorintroduktion - kom godt i gang med tennis

Nu kan du lære, at spille tennis i Holstebro Tennis Klub i Vinterrsæsonen 2017/18, hvor vi tilbyder seniorintroduktion tirsdag kl. 19-20:00 til alle tennisinteresserede > 17 år, der gerne vil prøve kræfter med tennis.

For kun 300 kr. får du en velkomstpakke

• 8 timers træning fordelt på 8x1 times træning i October og November med klubbens egne trænere.
  • Kendskab til tennisspillets regler.
  • Ny tennisketsjer, som du kan beholde, hvis du melder din ind i Holstebro Tennis klub (til reduceret pris) efter deltagelse på seniorintroduktion. Tennisketsjeren udleveres ved første træningsgang.

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved, at sende en e-mail til medlemsregistrator Per Vester på medlem@holstebro-tennisklub.dk

Ved tilmelding oplyses følgende:
  • For- og efternavn.
  • Fødselsår
  • Telefonnummer.

Første træningsgang medbringes deltagergebyret på 300 kr. (medbring aftalte penge, evt. mobilePay)

Vælger du, at melde dig ind i Holstebro Tennis Klub efter deltagelse i seniorintroduktion, er dette til reduceret pris, og du kan beholde den udleverede tennisketsjer. Prisen er 750 kr. for medlemskab træning tirsdag kl. 19-21:00 resten af vintersæsonen 2017/18.

I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til, at kontakte Per Vester på ovenstående e-mail.