Spørgsmål vedr. tennis - Ring til os på 22 71 45 09

Forrige
Næste

Juniorintroduktion - kom godt i gang med tennis

Nu kan du lære, at spille tennis i Holstebro Tennis Klub i sommersæsonen 2017, hvor vi tilbyder juniorintroduktion tirsdag kl. 16-17:00 til alle tennisinteresserede i alderen 6-17 år, der gerne vil prøve kræfter med tennis.

For kun 200 kr. får du en velkomstpakke

• 8 timers træning fordelt på 8x1 times træning i maj og juni med klubbens egne trænere.
  • Kendskab til tennisspillets regler.
  • Ny tennisketsjer, som du eller dit barn kan beholde, hvis du melder din ind i Holstebro Tennis klub (til reduceret pris) efter deltagelse på Juniorintroduktion. Tennisketsjeren udleveres ved første træningsgang.

Træningsgange

2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6, 13/6 og 20/6

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår ved, at sende en e-mail til klubleder Hans-Peter Nielsen på kasserer@holstebro-tennisklub.dk

Ved tilmelding oplyses følgende:
  • Barnets højde i cm.
  • Barnets for- og efternavn.
  • Barnets fødselsdato i formatet xx-xx-xxxx.
  • Telefonnummer.

Første træningsgang medbringes deltagergebyret på 200 kr. (medbring aftalte penge, evt. mobilePay).

Vælger du, at melde dig ind i Holstebro Tennis Klub efter deltagelse i juniorintroduktion, foregår dette til reduceret pris, og du beholder den udleverede tennisketsjer. Prisen er 350 kr. for medlemskab inkl. juniortræning tirsdag kl. 16-17:00 resten af sommersæsonen 2017.

I tilfælde af spørgsmål er du meget velkommen til, at kontakte Hans-Peter Nielsen på ovenstående e-mail.