Spørgsmål vedr. tennis - Ring til os på 22 71 45 09

Forrige
Næste
Velkommen til Klubmodul / Holstebro Tennis Klub

Dette er din indgang til indmeldelse (betaling af medlemskontingent), banebooking, tilkøb af træning, tilmelding til arrangementer, betaling for fast banetid i vintersæsonen mv.

Se endvidere "Forklaring på priser og banereglement", som du finder under menupunktet "Banebooking/kontingent".

Sommersæson 2016

Sommersæsonen 2016 indledes lørdag den 30. april 2016 og strækker sig til 30. september 2016. Vi har samlet diverse relevante oplysninger vedr. sommersæonen 2016 nedenfor.

Med et medlemskab kan man bookse ledige banetider alle ugens dage på vores 6 udendørsbaner (bane 1-6), ligesom man kan tilkøbe træning, deltage i interne og eksterne arrangementer mv.

Man bliver medlem af Holstebro Tennis Klub ved at betale medlemskontingent online via Klubmodul. For at få adgang til Klubmodul skal man oprette en medlemsprofil (dette skal kun gøres én gang, og når det er gjort, anvendes denne medlemsprofil fremadrettet i både sommer- og vintersæson) via menuen til venstre. Når man har betalt sit medlemskontingent, er man medlem af Holstebro Tennis Klub og kan booke ledige banetider alle ugens dage, ligesom man har mulighed for at tilkøbe træning, tilmelde sig arrangementer mv. Nøglekort fremsendes hurtigst muligt efter registreret betaling af medlemskontingent.

Medlemskontingenter (Sommersæsonen 2016)

Betaling af medlemskontingent foregår via menupunktet ”Banebooking/kontingent” i Klubmodul fra lørdag den 30. april 2016:

Senior-medlemskontingent/medlem i vintersæsonen 2015 (har nøglekort)

952 kr.
(+eksp.gebyr og NETS-gebyr på 2,00 kr.)

Senior-medlemskontingent/IKKE medlem i vintersæsonen 2015 (har nøglekort)

1052 kr.
(+eksp.- og NETS-gebyr på 2,00 kr.)

Senior-medlemskontingent/IKKE medlem i vintersæsonen 2015 (har IKKE nøglekort)

1102 kr.

Studerende-medlemskab (har nøglekort)
Giver ret til at booke ledige banetider alle ugens dage (april, maj, juni, juli, august og september). Træning kan tilkøbes (se nedenfor) - Skal kunne fremvises studiekort hvis spurgt om.

802 kr.
(+eksp.- og NETS-gebyr på 2,00 kr.)

Studerende-medlemskab (har IKKE nøglekort)
Skal kunne fremvises studiekort hvis spurgt om.

852 kr.

Junior-medlemskontingent (har nøglekort))
Giver ret til at booke ledige banetider alle ugens dage (april, maj, juni, juli, august og september) til kl. 18.00. Træning kan tilkøbes (se nedenfor)

552 kr.
(+eksp- og NETS-gebyr på 2,00 kr.)

Junior-medlemskontingent (har IKKE nøglekort))

602 kr.
(+eksp.- og NETS-gebyr på 2,00 kr.)

I tilfælde af spørgsmål vedr. medlemskaber bedes du kontakte vores medlemsregistrator Ximena Engbjerg på tlf. 2562 9218 eller pr. e-mail medlem@holstebro-tennisklub.dk.

Bemærk, at alle nye medlemmer opkræves et nøglekortgebyr på 50 kr. (engangsbeløb). Nøglekortet, der giver adgang til klubhus og indendørshal og ligeledes fungerer som lyskort til indendørsbanerne, er personligt og må ikke overdrages til eller anvendes af andre end det medlem, det er udstedt til. Nøglekortet anvendes i alle kommende sæsoner - det omkodes fra sæson til sæson og aktiveres løbende i forbindelse med indbetaling af medlemskontingent. Det er derfor vigtigt, at man passer godt på sit nøglekort.

Nøglekort fremsendes hurtigst muligt efter registreret indbetaling af medlemskontingent.

Et defekt nøglekort udskiftes gebyrfrit. I tilfælde af mistet eller defekt nøglekort kontaktes vores medlemsregistrator. Mister man sit nøglekort, opkræves et administrationsgebyr på 100 kr. for udstedelse af et nyt nøglekort.

Voksenintroduktion

Aldrig spillet tennis før? eller kunne du godt tænke dig at komme igang med tennis. - Så henviser vi vores Voksenintroduktions forløb til dig. (Velkomstpakke med træning og tennisketcher)

Starter ny omgang voksenintroduktions forløb fra start 3. maj - Læs nærmere omkring voksenintroduktion her.

Træning (sommersæsonen 2016)

I sommersæsonen 2016 vil det ligeledes være muligt at tilkøbe træning. Tilkøb af træning foregår via menupunktet ”Træning” i Klubmodul fra 30. april 2016 og forudsætter, at man er medlem af Holstebro Tennis Klub:

Træningshold

Træningspas

Træner(e)

Junior
(Bredde: Begynder, let øvet og øvet)

(Kontakt Ximena U. Engbjerg på tlf. 2562 9218 eller pr. e-mail: medlem@holstebro-tennisklub.dk, hvis du har spørgsmål til junior-træningen)

Mandag kl. 16.00-17.30 og
Torsdag kl. 16.00-17.30

Christoffer K. Kristensen
Svenning Fly